top of page

Open monumentendag 2022

Op zaterdag 10 september aanstaande wordt weer de landelijke open monumentendag gehouden.

Natuurlijk is ons Historisch Museum ook van de partij en zoals gebruikelijk is de Smeltschuur dan geopend voor een bezoek. Zie bijgevoegd krantenknipsel uit De toren van Twenterand.

In Twenterand wordt ervoor gekozen om alleen de 10e september mee te doen. De opening van deze dag zal dit keer plaatsvinden in de Peddemorsboerderij. Deze boerderij is de afgelopen tijd ingrijpend onder handen genomen en volledig gerenoveerd en duurzaam gemaakt. Het ligt daarom voor de hand deze locatie te gebruiken voor de opening.


De andere Twenterandse deelnemers zijn:

Peddemorsboerderij, Boerderij “Janzesland” In Vriezenveen, Boerderij “de Grooten” in Vriezenveen, Boerderij Galerie Dekker in Westerhaar, Gevel vroegere Gemeenteschool in Den Ham, Hervormde Gemeente Vroomshoop, Hervormde kerk in Den Ham, Kalkwijck Distillers in Vroomshoop, Leemansmolen in Vriezenveen, Middendorpshuis met kruidentuin in Den Ham, RK Kerk H. Anthonius Abt in Vriezenveen.

Voor meer informatie over de Twenterandse deelnemer kam men terecht bij de website: https://www.openmonumentendag.nlComments


Recente berichten
Archief
Zoek op type
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page