Fietspuzzeltocht van Vereniging Oud Vriezenveen

Vereniging Oud Vriezenveen bestaat dit jaar 75 jaar en betekent feest. Er worden daarom deze zomer een aantal leuke activiteiten georganiseerd. Het eerste wat we gelanceerd hebben is een puzzeltocht in en rond Vriezenveen. U kunt een exemplaar afhalen bij het museum.

De tocht is ongeveer 26 kilometer en ook geschikt voor wat grotere kinderen. Bij de tocht horen een aantal vragen en als u die voor 12 oktober bij het museum inlevert maakt u kans op een leuke prijs.

De puzzeltocht is gratis af te halen bij het Historisch Museum Vriezenveen, Westeinde 54 Vriezenveen. Openingstijden: dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur.

Onze volgende activiteit is een verkoopdag op het museum met allerlei leuke overbodige objecten. Noteert u alvast 15 juni van 10:30 tot 15:00

コメント