top of page

Activiteiten 75 jaar vrijheid voorlopig uitgesteld

Het kabinet heeft afgelopen weekend vergaande maatregelen afgekondigd om verspreiding van het Corona-virus te beperken. De maatregelen gelden in elk geval tot en met 1 juni en gelden óók voor de activiteiten die zijn georganiseerd door de educatiegroep van het Historisch Museum Vriezenveen en de bibliotheek Twenterand (vestiging Vriezenveen) rond 75 jaar vrijheid in Twenterand.

Concreet betekent dit dat de activiteiten (naast de voorstelling, ook de expositie Vriezenveen/Westerhaar en de wandeltochten langs de monumenten in het centrum van Vriezenveen) niet door kunnen laten gaan. Dit is overmacht en we hopen op begrip bij inwoners, vrijwilligers, organisatoren en andere betrokkenen.

In afwachting van de verdere landelijke en provinciale ontwikkelingen en in onderling overleg, proberen we de onderdelen te verschuiven naar een later moment. We proberen iedereen op de hoogte te houden via de lokale media, de website van de gemeente Twenterand en de sociale mediapagina 75 Jaar Vrijheid Twenterand.

Recente berichten
Archief
Zoek op type
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page