top of page

"Kraak"-avond in het museum


Historisch Museum Vriezenveen organiseert op de donderdagen 17 en 24 augustus van 19.30 uur tot 21.00 uur een speciale avond rond de tentoonstelling “Het verzet kraakt”.

De commissie die de tentoonstelling heeft opgebouwd zal dan aanwezig zijn om u van achtergrond informatie te voorzien over de kraak die Derk Smoes met zijn verzetsploeg zette op 15 november 1944 in de Nederlandse bank in Almelo.

Allemaal ten behoeve van de stakenden spoorwegmensen.

Komt u die avond, dan krijgt u dus extra informatie en staat er bovendien een (gratis) kopje koffie voor u klaar. Het is dan voor het museum handig dit van te voren te melden. Dat kan op telefoonnummer: 0546-563476 of email via info@museumvriezenveen.nl

Recente berichten
Archief
Zoek op type
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page