top of page

Filmweek in het Historisch Museum


De derde week van februari is filmweek in het Historisch Museum. Op 14, 15, en 16 februari wordt er een avondvullende film vertoond in de oude raadszaal van het museum, te beginnen om 19.30u. U kunt zich tijdens de openingstijden van het museum aanmelden (ook telefonisch) voor een of meerdere avonden. De kosten inclusief een kop koffie zijn slechts € 2,= per avond.

Wees er snel bij want er is plaats voor maximaal 40 personen op een avond.

Op dinsdag 14 februari wordt de film “De Leerjongen uit St. Petersburg” gedraaid. Op woensdag 15 februari vertonen we Engelse documentaire “Russian Revolution in Color” uit 2007, met originele beelden en commentaar van de universiteiten van Essex, Warwick en Glasgow, en de Russian Academy of Sciences. Op donderdag 16 februari is een avond over Vriezenveen. Te beginnen met een film over Jansen & Tilanus, gevolgd door een film over Vriezenveen in de jaren 60

Recente berichten
Archief
Zoek op type
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page