top of page

Ook in de zomervakantie puzzelen in het museum


De educatiewerkgroep van het Historisch Museum Vriezenveen organiseert ook in de zomervakantie van 19 juli tot 3 september leuke uitdagende puzzel/ontdekkingstochten door het museum voor (groot-) ouders en (klein-) kinderen.

Er zijn twee verschillende puzzeltochten uitgezet, een speciaal voor kinderen tot/met 7 jaar, en een voor kinderen tot 12 jaar.

In de puzzeltochten komt van alles aan bod, zoals de grote brand, waarin half Vriezenveen afbrandde, de textielgeschiedenis van Vriezenveen met het internationaal bekende ondergoed van Jansen & Tilanus, de handelsgeschiedenis met St. Petersburg, het leven van de leerjongens daar, de boerderijkamer van rond 1900, een oud schoolklasje, etc.

Kinderen gratis en volwassen betalen € 3,- p.p.

Kijk op de website voor de openingstijden van het museum

Recente berichten
Archief
Zoek op type
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page