top of page

15 juni verkoopdag met leuke activiteiten in Historisch Museum VriezenveenVereniging Oud Vriezenveen bestaat dit jaar 75 jaar en dat betekent feest. Er worden daarom deze zomer een aantal leuke activiteiten georganiseerd.


Op 15 juni is er een feestelijke bijeenkomst in het Historisch Museum met een doorlopende filmvoorstelling en om de twee uur rondleidingen door de tentoonstellingen. De toegang is die dag gratis.

Daarnaast kunt u uw slag slaan in de voor deze gelegenheid uitgebreide museumwinkel. Daar zijn niet alleen de gebruikelijke boeken en kaarten te koop, maar voor deze ene keer ook objecten en boeken uit het museum die we dubbel hebben en waarvan de schenkers ons toegestaan hebben ze te verkopen. Maar er is ook een aantal spullen die u gewoon, helemaal voor niets mee mag nemen.


Sla uw slag, met veelal kleine prijsjes, éénmalige aanbiedingen alleen op deze dag.

Zo hebben we het boek ‘Ken Uw Dorp en heb het lief’ dat een rijk overzicht biedt van de geschiedenis van Vriezenveen en dat bij geen enkele Vriezenvener mag ontbreken, éénmalig in de aanbieding van € 29,95 voor € 24,00.


Ook kunt u die dag voordelig lid worden van de Vereniging Oud Vriezenveen tot en met 2025 voor € 30,00. Hiervoor ontvangt u de nog te verschijnen nummers (3 en 4) van 2024 en 4 nummers van 2025 van de “Waver ’t Vjenne”, ons prachtige magazine met


Verder kunt u er bijvoorbeeld vinden een aantal antieke stoelen, een aantal samowars, twee spinnewielen, bekers met opschrift ter gelegenheid van een gebeurtenis in Vriezenveen, kopjes met schoteltjes van de voormalige gemeente Vriezenveen.


Dus een interessante dag om te onthouden en in de agenda te zetten. De dag begint om 10:30 en eindigt om 15:00 uur.


In het kader van 75 jaar Vereniging Oud Vriezenveen kunt u nog steeds een puzzeltocht ophalen bij het museum.

Σχόλια


Recente berichten
Archief
Zoek op type
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page