top of page
JF4_edited
JF3_edited
veemarkt_edited

Expositie Bernard Jaspers Faijer                     7 tm 25 mei           

Schilderijen van Jaspers Faijer

Bernhard Jaspers Fayer heeft een groot aantal schilderijen gemaakt over vooral de Vriezenveense historie en gebruiken. Veel van zijn werken zijn particulier bezit, ook buiten Vriezenveen. Het Historisch Museum Vriezenveen is daarom trots dat het gelukt is in een speciale tentoonstelling circa 30 van zijn schilderijen te kunnen tonen.


De tentoonstelling wordt zaterdag 7 mei om 10.00 uur geopend door de wethouder van cultuur, de heer B. Oudendijk. Drie achterkleinkinderen van Bernard Jaspers Fayer, van 6, 8 en 11 jaar, zullen ook bij de opening aanwezig, en gekleed gaan in traditionele kleding uit de tijd van hun overgrootvader.


De expositie loopt tot en met woensdag 25 mei. De entree voor de tentoonstelling is € 2,= (kinderen gratis). Wilt u ook het hele museum zien dan zijn de kosten € 5,=.


Tijdens de expositie wordt het boekje “Miemeringen” verkocht met gedichten in het Vjeans van Herman Abbink en geïllustreerd met fraaie foto’s van schilderijen van Bernard Jaspers Fayer. Tijdens de tentoonstelling kost dit boekwerkje slechts € 5,=

 

Deze link toont een eerder geplaatst bericht 

bottom of page