Filmweek in het Historisch Museum

January 13, 2017

 

De derde week van februari is filmweek in het Historisch Museum. Op 14, 15, en 16 februari wordt er een avondvullende film vertoond in de oude raadszaal van het museum, te beginnen om 19.30u. U kunt zich tijdens de openingstijden van het museum aanmelden (ook telefonisch) voor een of meerdere avonden. De kosten inclusief een kop koffie zijn slechts € 2,= per avond.

Wees er snel bij want er is plaats voor maximaal 40 personen op een avond.

 

Op dinsdag 14 februari wordt de film “De Leerjongen uit St. Petersburg” gedraaid. Op woensdag 15 februari vertonen we Engelse documentaire “Russian Revolution in Color” uit 2007, met originele beelden en commentaar van de universiteiten van Essex, Warwick en Glasgow, en de Russian Academy of Sciences. Op donderdag 16 februari is een avond over Vriezenveen. Te beginnen met een film over Jansen & Tilanus, gevolgd door een film over Vriezenveen in de jaren 60

Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Zoek op type
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

MuseumVriezenveen

Historisch

OPENINGSTIJDEN

Dinsdag-Vrijdag 10:00-17:00

Zaterdag Op groepsafspraak

Gesloten van 25 dec 2019 

                  tot 7 jan 2020

© 2014 Historisch Museum Vriezenveen

ADRES

Westeinde 54,

7671 CD Vriezenveen

info@museumvriezenveen.nl

Tel: 0546 - 563476